tiistai 12. maaliskuuta 2013

Maailma on kaunis paikka

"Maailma on kaunis ja hyvää elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille." Näin lauleli aikoinaan Irwin.

Laulussa piili totuus, elämän totuus. Maailman hyvyydestä en tiedä, mutta kaunis tämä mesta ainakin on. Jos vain annamme aikaa ihailemiselle.

Usea mielihyvää tuottava asia on ilmaista. Yksi näistä asioista on ihaileminen. Maapallollamme on monia asioita, joita saamme ilmaiseksi ihailla. Jos vain ehdimme.

Nykyäänhän me ihmiset tuppaamme olemaan vain niin kiireisiä, ettei aikaa ihailuille juuri liikene. Se on huono juttu. Meidän kannattaisi pitää silmämme auki ja nauttia siitä kaikesta, mitä pääsemme täällä ilmaiseksi ihailemaan.

Luontoa, lumihuurteessa olevia koivuja, solisevia puroja, maamme lukuisia järviä, kauniita misuja, ohitsemme ajavia upeita koslia, toisten ihmisten taidonnäytteitä...    

Löytyyhän näitä. Asioita, joita voimme ihailla. Jo pelkästään sitä väriloistoa voimme ihailla, joka maailmasta löytyy. Tämä mesta olisi mustavalkoisena melko tylsä paikka.

Kuinka värikkäitä hedelmät ovatkaan! Kuinka upeita monet rakennukset ovat! Ja odottakaamme sitä aikaa, kun luonnossa rupeaa olemaan väriloistoa! Wau!

Pidetään silmämme auki, katseemme avarina ja nautitaan ihailemisesta! Se on ilmaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!