lauantai 16. maaliskuuta 2013

Saunominen on aika kivaa!

Aah! Se on rentouttavaa, se on ihanaa, se saa mieleni onnelliseksi. En voi varmasti edes sanoin kuvailla kuinka gutaa tuo lempipuuhani tekee.

Odotan sitä hetkeä joka viikko innolla. Sitä hetkeä, sitä hetkeä, kun pääsen saunomaan. Kun on lauantai ja kello lyö 15, niin silloin sen hetki koittaa. Miltein sekoan! Uuh!

Se hetki koitti jälleen äsken. Kävin saunomassa. Kerron nyt teille miten tuo tapahtui.

Kello on 14.30. Odotan malttamattomana. Yritän kuluttaa aikaani selaamalla nettiä. Niin nyt kuin usein muulloinkin olin soittanut seuranhakupalvelunumeroon: 0700-1600. Sieltä saa kuumaa naisseuraa saunakaveriksi. Tiedäthän, tumma hiuksisia, isotissisiä ja aika viileitä tapauksia. Aah, kelle ei tuollainen seura kelpaisi?

Sieltä soitin ensin tytön itselleni saunakaveriksi ja hän saapui luokseni noin varttia vaille kolme.

Hän (nimeltään Laura) tuli oveni taakse. Rimpautti ovikelloani. "Ring, ring!!" Hätkähdin, tuumasin, että vihdoinkin ja menin avaamaan oveni. Siellä hän seisoi.

Tuo tumman tulinen nainen. Kaunis ja upea ilmestys. Uuh, iihana suomalainen nainen! Ja mitkä rinnat!

Hän tervehti minua ja esitteli itsensä. Hän oli se, saunapartnerini. Oli aika lähteä saunomaan. Kiitin jo tässä vaiheessa Luojaani siitä, että sain kaverikseni saunomaan noin mielettömän ilmestyksen.

Käskin häntä odottamaan ulko-ovella. Itse pakkasin nopeasti saunakassini. Sinne vilahti vaihtovaatteet, laudeliina, pyyhe, pesuaineet ja pari Sandelsia. Onhan nyt lauantai!

Menin Lauran luokse. Hän oli tässä vaiheessa melko ujolla päällä. Otin hänet rutistukseeni ja sanoin, että ei tarvitse pelätä. En sinulle ainakaan pahaa tee. Hyvää voin tehdäkin. Ja hei, varmasti teenkin ja vinkkasin samalla silmääni.

Sitten lähdimme kohti saunaa! Hopi, hopi. Menimme hissiin ja painoimme hissin menemään ala-aulaan. Kun olimme alhaalla menimme saunaan. Kerron tässä vaiheessa teille, että kerrostalossani on yleinen sauna, joka sijaitsee "kellarikäytävällä". Sinne menimme.

Avasimme pukuhuoneen oven, menimme sisään, riisuuduimme ja loppu... Sen saat itse kuvitella!

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!