torstai 7. maaliskuuta 2013

"Välimme ovat lähentyneet"

Omituista, että olen oppinut pitämään siitä. Siitä on nykyään tullut osa elämääni. Muistan hyvin vielä sen ajan, kun en lainkaan piitannut mokomasta, mutta nykyään välimme ovat lähentyneet.

Olenkohan koskaan kertonut sitä hänelle? Kuinka paljon pidän sinusta kahvi? Olet jokapäiväinen tapani, aamujeni piristys.

Muutama vuosi sitten suhtauduin kahvin juontiin ehdottoman kielteisesti. Lapsena en juonut kahvia kuin mummoni luona Retulassa. Sitten, kun mummoni menehtyi, niin kahvin juontinikin liki loppui.

Opin kyllä keittämään kahvia, mutta itse en sitä juonut kuin harvoin. Keitin lähinnä muille, perheelleni.

Nyt asiat ovat muuttuneet. Välimme kahvin kanssa lähentyivät pari vuotta sitten, kun rupesin laihduttamaan. Silloin karsin juomavalikoimastani kaikki runsaskaloriset juomat, jäljelle jäivät vain vesi ja pepsi max.

Nuo kuitenkin kävivät nopeasti liian suppeaksi juomavalikoimaksi, joten tahdoin kasvattaa valikoimaa. Aloin juomaan kahvia. Kupillisessa kahvia on vähän kaloreita vaikka lisäisi lorauksen maitoakin sekaan.

Tuosta lähtien kahvin juonnista on muodostunut minulle tapa, josta en ole vieläkään luopunut. Ja miksi luopuisin? Kahvi maitotilkalla on hyvä juomasekoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!