sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevätaurinko herätti sisäisen yrittäjäni

Minulla on ollut tänään vähän hullu päivä. Kenties tuo kevätaurinko on sekoittanut päänuppini. Tänään olen nimittäin kyseenalaistanut jopa tavoitteeni kouluttautua toimittajaksi.

Sisäinen yrittäjäni on yhä enemmän ruvennut taas nostamaan päätään. Ja olen alkanut haaveilemaan omasta leirintäalueestani. Tai muusta matkailualan yrityksestä.

Siis siitä, mikä on sen lätkätoimittajan homman kera ollut pikkunatiaisesta lähtien haaveammattini.

Karsastan sellaista ajattelua, että juostaan jonkun työn perässä sen mahdollisesti tuoman maineen ja kunnian vuoksi. Etenkin, kun kyseessä on vaikkapa toimittajan työ, sillä se sotii hieman jopa journalistin moraalia vastaan. Toimittaja on nimittäin kansan palvelija.

Ja muutenkin. Mielestäni on parasta, mikäli ihminen onnistuu niin työssä kuin muussakin elämässään hakeutumaan niiden asioiden pariin, jotka kiinnostavat.

Asioita, jotka minua kiinnostavat aika suuresti ovat kirjoittamisen ohella luonto, yrittäminen ja matkailu. Etenkin kotimaan matkailu.

Ja nyt, kun luonto on puhkeamassa kauneimmilleen, niin olen jälleen ruvennut pohtimaan josko piru lauta sittenkin pistäisin jonain päivänä sen oman leirintäalueeni pystyyn. Jossa olisi joku ravintola ja mökkejä sekä asuntovaunu- ja telttapaikkoja.

Ja leirintäalue sijaitsisi jonkun järven rannalla.

Olen nimittäin toimittajaksi kouluttautuessani ja kirjoittaessani saanut jo sellaisia juttuja, joista olisi minulle hyötyä myös yrittäjänä.

Itsetuntoni on kohentunut, olen rohkaistunut, vuorovaikutustaitoni ovat parantuneet, luovuuteni on kehittynyt ja ajattelukykynikin on hiukan petraantunut.

Kaikista näistä olisi minulle etua myös yrittäjänä. Ja kaikesta näistä on minulle toki hyötyä jo nyt. Josta minun on oltava kiitollinen. Pirun kiitollinen.

Todennäköisesti tulen kuitenkin taas hautaamaan haaveeni ja suunnitteluni omasta leirintäalueestani ja jatkan yhä panostamistani kirjoittamisen ja toimittajan työn eteen.

Sen verran luonto kyllä kiinnostaa, että olen aikeissa lähteä reissuun. Sitten, kun kesätyöni päättyvät syksyllä. Reissulla jonnekin, jossa saa olla luonnon rauhassa. Ihastelemassa luontoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!