maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mitä tehdä, kun jokin asia ei suju kuin omassa käsikirjoituksessa?

Miten toimia silloin, kun joku asia ei vastaa omia odotuksia? Silloin, kun jokin asia ei mene niin kuin itse haluaisi. Silloin, kun joku asia ei ikään kuin suju oman käsikirjoituksensa mukaisesti.

Tällainen epämiellyttävä asia on vain hyväksyttävä. Ja ajatella, että en ole mikään maailman napa, joka pystyy kaikkiin asioihin vaikuttamaan. Tai jonka jokainen toive toteutetaan.

Epämiellyttävä asia on vain hyväksyttävä ja opetella elämään sen kanssa. Nähdä jopa asian hyvät puolet. Ja lopettaa turha itkeminen.

Ja mielummin keskittää ajattelunsa niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa ja niihin elämänsä miellyttäviin asioihin.

Sitten on vain tajuttava, että tämä on vain elämää. Elämässä tapahtuu muutenkin paljon ikäviä asioita. Ja jokin epämiellyttävä asia on suhteutettava siihen muuhun elämäänkin. Onko asia kuitenkaan kovin vakava?

Ja keskeisintä on oma ajattelu. Se, mitä ajattelee. Miksi täyttää päänsä huonoilla asioilla, kun sen voi täyttää iloisillakin jutuilla?

Tää ei mennyt niin kuin piti, mutta turhaa se on ainakaan huolia ruveta itselleen rakentelemaan asioista, jos siihen ei oikeasti ole tarvetta. Eiköhän täällä ole huolia ja murheita muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!