keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Aika tutustua maailmaan

Tulevaisuuden suunnitelmani ja tavoitteeni ovat muuttuneet. Nyt ei ole enää tärkeintä saada tietyn alan töitä. Nyt on tärkeintä tutustua maailmaan ja nähdä maailmaa. Tutustua siihen, mitä kaikkia mahdollisuuksia täällä on ja mitä maailmalla on minulle tarjottavana.

Tietenkin ammatillinen tavoite on yhä myös tärkeä. Eli saada viestintäalan töitä tulevaisuudessa. Se on jo tärkeä sen takia, että saa vakaan toimeentulon jonain päivä. Ja saan sitä myötä elämisen varmemmaksi.

Tästä huolimatta näen tällä hetkellä vielä kiinnostavammaksi tavoitteeksi maailmaan tutustumisen. Kerran kun täällä maapallolla vain tallustelen, niin olisihan se hienoa nähdä missä sitä oikein aikaansa viettää.

Maailmassa riittää nähtävää. Ja tutustumisen arvoisia asioita. Kun elää vain riittävän rohkealla, ennakkoluulottomalla, avarakatseisella ja suvaitsevalla asenteella.

Tietenkään heti en pysty lähteä tekemään maailman ympärysmatkaa. Eli mihin tahansa ei ole oitis varaa, mutta pitää edetä askel kerrallaan.

Ja ei asian, johon tutustuu tai asian, jota kokeilee tarvitse olla edes kovin kallis. Sehän voi olla vaikka ihan vain käynti lavatansseissa, kun tällainen asia on vain mulle uusi ja avartaa ajatteluani.

Eli kyllä mun nyt täytyy hieman viilailla aiempia tulevaisuuden suunnitelmiani uuteen valoon ja pistää lisää virtaa puntteihin. Ja todeta, että kiehtovin tavoite tulevaisuudelle voisi ollakin maailmaan tutustuminen.

Ja tällaisen voisi aloittaa vaikka menemällä Aulangon kylpylään kohta alkavilla vapaapäivilläni.

Täältä tullaan elämä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!