torstai 3. lokakuuta 2013

Asiaa työstä

Työn teko on minulle tärkeä asia. Se tuo elantoa ja sisältöä elämääni.

Mutta minulla on ollut tapana elämässäni, että en jää roikkumaan kiinni töihini kuten en myöskään opintotehtäviini tai muihin suorituksiini.

Kun työt ja suoritukset ovat tehty, saatan arvioida niitä ja sen jälkeen nollata ne mielestäni. Ja tämän jälkeen sitten ottaa vain rennosti. Ennen seuraavia töitä ja suorituksia.

En jää töitä pyörittelemään mieleeni vaan annan aikaa myös muulle elämälle. Niin kuin pitääkin. Kun työpaikan oven sulkee töistä kotiin lähtiessä perässään kiinni niin on samalla myös ymmärrettävä, että työasiat jäävät työpaikalle. Niitä ei kotona mietitä.

Niin työ- kuin muukin yhteisö on myös minulle tärkeä asia. Koitan yhteisöissä tehdä omat työni mahdollisimman hyvin, käyttäytyä muita kohtaan huomaavaisesti ja viedä tarvittaessa myös omalla panoksellani yhteisöäni eteenpäin.

Koitan yhteisöissä, joissa toimin tulla kaikkien kanssa tarvittaessa juttuun. Mutta ymmärrän myös, ettei kaikkien ihmisten kanssa voi olla paras kaveri. Eikä siihen kannata pyrkiäkään.

Kannattaa olla vain rohkeasti oma itsensä ja kuka sellaisen kanssa haluaa kaveerata, niin sehän sitten vasta luotettava ja hyvä kumppani onkin.

Koitan myös yhteisöissä olla mahdollisimman luotettava muita kohtaan. Minulla ei ole tapana puhua toisista mitään toisten selkien takana enkä ole niin kiinnostunut siitäkään mitä minusta mahdollisesti puhutaan selkäni takana.

Luotettavuus on tärkeä juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!