tiistai 7. kesäkuuta 2016

Ajan kuluttamista vaihtelevissa keleissä

Se on tiistai ja näytti olevan kuukausimarkkinat Hämeenlinnan torilla. Kiertelin äsken torialueen läpi, mutta mitään ei tarttunut myyntikojuista mukaani. Ihmisiä oli liikkeellä runsaasti.

Pari tuntia sain vietettyä Hämeenlinnan keskustassa. Mukavaa välillä kierrellä kaupungilla ihmisvilinässä ja seurata muita ihmisiäkin. Torin laidalla sijaitsevassa kahvilassa kävin juomassa kahvit. 

Tällaista ajan kuluttamista tämä nykyinen elämäni on. Kun olen sairauslomalla, niin välillä voi elämä olla aika tyhjää. Mutta aikaa pitää saada kulutetuksi ja yhtenä keinonahan voi kierrellä aina kaupungilla. Ja käydä vaikka juomassa kahvit jossain kahvilassa tai torilla.

Kävin äsken myös kauppakeskus Goodmansissa, vein pitkään rikkinäisenä lojuneen iphonen huoltoon. Latausliitin siitä pitäisi rikki olla ja latausliittimen vaihto kustantaisi 60 euroa. Olisihan se hienoa, jos saisi taas tuon iphonen vielä toimintakuntoiseksi. Ja melko edulliseen hintaankin vielä.

Aikaahan voi aina kuluttaa tietenkin myös liikkumalla. Eilen pyöräilin noin viisitoista kilometriä, kun kävin isäni luona Parolassa. Liikunta on jäänyt hiukan vähemmälle minulta viime aikoina, mutta siihen pitäisi saada muutos aikaan. Liikunta on kuitenkin aika palkitsevaa, siitä saa hyvän olon aina kun kuntoilee. Ja kunto tietenkin pysyy hyvänä. 

Pyöräily on varmaan minulle se lempikuntoilumuotoni. 

Sään vaihtelevuus se pistää toisinaan ihmetyttämään. Nyt oli viime viikon perjantaihin asti hyviä, lämpimiä ja kesäisiä kelejä. Sitten yht äkkiä lauantaina keli romahti ja on ollut viileämpää. Nyt tänään on ollut jo hieman aurinkoisempaa. 

Ainakin kun torilla äsken kävelin, niin aurinko paistoi. Voihan se niin ollakin, että näin kesälläkin ilma on välillä kylmempää. Kunhan tarkenee.  

Viime viikon perjantaina kävin myös Vantaalla tutustumassa muun muassa Fazerin makeistehtaaseen. Se oli mielenkiintoinen reissu, ja Fazerilla sai syödä suklaata niin paljon kuin jaksoi. Saimme myös Fazerilta mukaamme lahjakassit, jotka sisälsivät suklaata. 

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!