maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kokkoa ihastelemaan

Pian on juhannus, keskikesän juhla. Kesä on mennyt vauhdilla eteenpäin kun ensi viikon vaihteessa on kerran jo juhannuskin.

Mitä sitä tekisi juhannuksena on varmaan yksi kuumimmista kysymyksistä tällä hetkellä. Väki karkaa juhannuksena mökeilleen ja maalle ja kaupunki autioituu...

Minulla ei ihmeellisempiä jussisuunnitelmia ole. Mitä nyt juhannuskokkoa voisi jossain päin Hämeenlinnaa käydä ihastelemassa. Ahvenistolla, Linnan puistossa. Missä kokkoa nyt täällä Hämeenlinnassa poltetaankaan.

Kokon ihastelun lisäksi varmaan myös ruoalla herkuttelu ja grillaaminen tulevat kuulumaan juhannukseeni.

Kohta on jo juhannus ja pian heinäkuukin. Kesäkuu ja alkukesä ovat menneet vauhdilla. Kelit nyt ovat nimenomaan olleet vaihtelevia. Joskus paistaa aurinko ja toisinaan taas vettä sataa kaatamalla.

Kesä on hienoa aikaa, varsinkin silloin kun sää on parhaimmillaan. Aurinko paistelee heleästi ja linnut laulelee.

Kesässä yksi parhaimpia asioita on varmaankin lämpö. Silloin kun sitä on. Toinen hieno asia kesässä on kun luonto on hehkeämmillään.

Kesällä kannattaa ulkoilla. Minä poikkesin äsken taas pyörälläni Parolassa, matkaa tuli varmaan noin 15 kilometriä. Join isällä kahveet ja olipa isä tehnyt myös herkullista mustikkapiirastakin.

Tämä kesä on muuten kulunut myös "vanhoja" tavaroita kunnostaessa. Just korjautin pari vuotta epäkunnossa lojuneen iphoneni taas kuntoon ja huomenna vien silmälasini korjattaviksi. Olen mielissäni kun sain iphoneni taas toimimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!