lauantai 2. heinäkuuta 2016

Vielä on kesää jäljellä

Fiilikset hyvät ja leppoisat, onhan kesä. Kesäkuu meni vauhdilla ja on jo heinäkuun toinen päivä. Kesä on miltei jo puolivälissä, mutta minäkään en ole vielä tarjennut uimassa käydä.

Onko se toisaalta ihme että uimareissut on vielä jäännyt tekemättä? Toukokuu oli lämmin mutta kesäkuu ei tainnut tarjota kuin muutaman aurinkoisen päivän. Muuten oli aika epävakaista.

Kuinka se kesä on sitten muuten kulunut? Onhan se kulunut, pääosin kotona ollessa. Ehkä sitä voisi enemmänkin käydä jossain, reissata. Mutta toistaiseksi kesä on minulta kulunut rauhallisissa tunnelmissa.

Jo Suomi olisi näin kesällä täynnä erilaista tapahtumaa ja nähtävää, festareita, kesäteattereita, markkinoita ja museoita. Ja monet Suomen kaupungit ja kunnat olisi kauneimmillaan näin suviaikaan. Jo pelkästään Suomessa matkustaminen näin kesällä olisi varteenotettava vaihtoehto, mutta toistaiseksi olen pysytellyt kotona.

Kesä on erityistä aikaa ja siitä kannattaa nauttia. Etenkin tällaisena päivänä kun ulkona paistaa aurinko ja on hellettä. Juuri lämpökin tekee kesästä erityisen muihin vuodenaikoihin nähden. Ja onneksi tässä on kesää vielä jäljelläkin kaksi kuukautta ja vielä tulee lisääkin kauniita päiviä.

Alkukesästä kaikkia futisfaneja on myös ilahduttanut futiksen EM-kisat. Nyt kisat on jo puolivälierävaiheessa ja illalla tulee matsi Saksa-Italia. Minä olen tuloksia seurannut mutta itse pelejä en ole malttanut katsella. Hiukan liian puuduttavaa seurattavaa minun makuuni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!