tiistai 1. tammikuuta 2019

Alkaneen vuoden lupaukset


  • Lupaan yrittää nostaa minun liikkumisen määrää. Viime vuonna liikuin noin 3,5 kertaa viikossa ja tähän otettiin mukaan vain ne kerrat jotka olivat kestoltaan vähintään puolen tunnin mittaisia. Tänä vuonna koitan nostaa tuon määrän vähintään neljään kertaan viikossa. 
  • Lupaan yrittää pitää uudesta älypuhelimestani paljon parempaa huolta kuin edellisestä. Edellinen älypuhelimeni meni lopulta hirveään kuntoon kun se esimerkiksi putosi asuntoni hattuhyllyltä. No enää en pidä kännykkääni noin korkeissa paikoissa jos ei aivan pakko ole. Ja muutenkin hommaan kaikki tarpeelliset turvavermeet älypuhelimeeni. Suojakotelon, toivottavasti hyvän vakuutuksen ja panssarilasin. Ne ehkä edesauttavat siihen että tämä uusi älypuhelimeni pysyy paremmassa kunnossa. Tai jos ei pysy, niin on ainakin vakuutus mikä korvaa.
  • Lupaan olla vähemmän aktiivisempi Facebookissa tänä vuonna. Kaikki turhanpäiväiset asiat koitan olla sinne päivittelemättä. Tosin alku ei hyvää lupaa, mutta vielä on aikaa parantaa tapansa. 
  • Lupaan yrittää hillitä uhkapelihimojani. Sellaista 30-40 euroa menee rahaa pelikoneisiin per kuukausi. Tämän summan yritän nyt vakaasti saada ainakin puolitettua siihen 20 euroon per kuukausi. 
  • Lupaan pitää asuntoni jatkossakin hyvässä ja siistissä kunnossa. Syksyllä petrasin jo tapani tässä asiassa ja aloin siivoamaan asuntoni esimerkiksi kerran viikossa ja vakaasti ainakin yritän pysyä tässä tahdissa. 
  • Lupaan yrittää parhaani ensi viikolla alkavassa työkokeilussa. Lupaan ettei pärjääminen työkokeilussa jää ainakaan yrityksen puutteesta kiinni.

2 kommenttia:

  1. Onhan tuo määrä liikuntaa jo vallan hyvin, paljon enemmän kuin monilla. Et ole miettinyt että laittaisit vaikka 20 euroa kuussa esim pitkävetoon ja jättäisit ne kolikkopelit kokonaan? Kun tiedät kiekosta niin sieltä saattaisi kolista voittojakin kun taas peliautomaatin kanssa olet ihan tuurin armoilla, eikä sieltä usein mitään tule. iloa uuteen vuoteen!

    VastaaPoista
  2. Huomenta, ja kiitos kommentistasi. On aina ilo huomata että blogiin on tullut kommenttia. Näkee ettei ihan yksistään täällä kirjoittele. Tai kirjoittelen yksistään toki, mutta kiva huomata että on lukijoitakin.

    Juu, onhan tuo ihan kiva määrä jo liikuntaa ja valitettavastikin varmaan enemmän kuin monella muulla. Ja sitten se vielä heitteli se liikunnan määrä viikottain. Oli viikkoja kun ei ollut ollenkaan liikuntaa ja sitten oli viikkoja jolloin taas liikuntaa oli jopa 5-6 kertaa viikossa. Mutta hyvin minä esimerkiksi jaksoin juosta mukana syksyn ja alkutalven liikuntakerhossakin, että ei se kuntoni tosiaan mikään kovin huonokaan ole. =)

    Se on kyllä totta että se on ihan arpapeliä voittaako noissa pokeriautomaateilla mitään ja tuurista kiinni. Ja varsin usein se tuuri on huonoa, oppinut sen jo että niitä pelatessa häviää äkkiä rahansa ja hyvin harvoin tosiaan voittaa mitään.

    Että siinä mielessä olisi varmasi järkevämpää pelata esimerkiksi pitkävetoa joka on vähän enemmän tiedosta ja taidostakin kiinni. Tosin jääkiekossa pelataan nykyään niin ristiin ja rastiin että veikkaaminen voi olla hankalaa. Muistan esimerkiksi sen tapauksen kun HPK voitti ensin sarjakärjen kotonaan ja seuraavana päivänä sai pahasti turpiinsa Sportilta Ja monesti tuntuu olleen tapauksia jolloin selkeä ennakkosuosikki onkin hävinnyt sun muuta.

    Mutta voisihan sitä vaihtaa pelaamisen tuohon pitkäävetoon. Pitkävetoa pelatessa ehkä jännityskin kestää pitempään, rahaa ei välttämättä mene per veikkaus kuin euron verran ja on isompi mahdollisuus voittaa. Siksihän minä varmaan noita pokeriautomaattejakin pelaan että pelaaminen on hauskaa ja jännittävää. Mutta pitkäveto voisi tosiaan tarjota tuota hauskaa ja jännittävää pelaamista enemmäksi aikaa (peli ei kestä ihan pientä hetkeä vaan usein joutuu ainakin sen ensimmäisen ottelun verran jännittämään) pienemmällä panoksella.

    Juu, ja iloa tähän vuoteen sinnekin vaan!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttia!