keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Lauantaina hemmotellaan ainakin maksukanavallisia penkkiurheilijoita

Minullahan on ennen ollut käytössäni Telian All star-passi. Sillä olen nähnyt niin kotimaisen Liigan, KHL:n kuin Nhl-pelitkin. Nyt maanantaina tein kuitenkin visaisen päätöksen, päätin päivittää maksukanavapakettiani. Vaihdoin Telian All star-passin Telian liigapassiin ja Viasatin koko urheilutarjontaan. Telian All star-passin hinta oli kuukausittain 34,90 euroa kun taas tämän uuden paketin hinta on joka kuukausi 39.90 euroa.

Eli maksan nyt viisi euroa enemmän joka kuukausi maksukanavapaketistani mutta näenkin kyllä sitten enemmän urheilua kun minulla on nykyään katseluoikeudet liigapelien lisäksi koko Viasatin urheilutarjontaan. Eli sen lisäksi että näen yhä Liiga-,KHL- ja NHL-pelit niin näen nykyään myös esimerkiksi Valioliiga-; saksalaisen jalkapallosarjan Bundesliigan otteluita ja Euroopan koripalloliigan otteluita. Tai oikeastaan olen valmis maksamaan jo viisi euroa ylimääräistä joka kuukausi siitä että näen noita englantilaisen jalkapalloilun eli etenkin Valioliigan otteluita. En pidä viiden euron kuukausittaista hinnan korotusta kovin isona kun ottaa huomioon senkin mitä kaikkea sen korotuksen seurauksena näen.

No urheilutarjontahan niin ilmaisjakelukanavilla kuten YLE TV2:ssa ja maksukanavilla painottuu hyvin usein viikonloppuun ja etenkin lauantaihin. Lauantaina esimerkiksi pelataan paljon otteluita eri jääkiekko- ja jalkapallosarjoissa ja on usein hiihdon ja yhdistetyn maailmancup-kilpailuita ja sitten nythän alkaa myös nuo ampumahiihdon MM-kisat. Siinäkin riittää jonkin verran seurattavaa vaikka en varmastikaan kovin aktiivisesti ampumahiihdon MM-kisoja katsele. 

Minä tykkään sellaisista pitkistä "maratonputkista" jonka aikana saa katsella ja seurata monta tuntia urheilua putkeen. Se on jotenkin niin rentouttavaa, istua vaan nojatuolissa ja katsella urheilua monia tunteja. Viime lauantaina tuli jo melko paljon urheilua putkeen kun tuli ensin hiihdon MM-kisoja, sitten kotoisia liigapelejä ja illan huipennukseksi NHL-otteluita. Ja tämän viikon lauantaina urheilua tulee jälleen monia tunteja putkeen. Tässä listaa siitä mitä kaikkea urheilua lauantaina 9.3 tuleekaan. Tai mitä sellaista urheilua tulee mihin minullakin on katseluoikeudet:

Lauantai-aamu:

Kello 2.35-6.00 NHL: Carolina- Winnipeg/ Viasat Urheilu
Kello 5.05-08.00 NHL: Anaheim-Montreal/ Viasat Jääkiekko

Kello 9.58-10.55 Yhdistetyn maailmancup/ TV2
Kello 10.55-13.15 Hiihdon maailmancup/ TV2
Kello 13.15-13.25 Urheilustudio/ TV2
Kello 13.25-14.25 Alppihiihdon maailmancup/ TV2
Kello 14.25-15.05 Yhdistetyn maailmancup/ TV2
14.20-16.50 Valioliiga: Crystal Palace-Brighton/ Viasat Jalkapallo
16.00-18.25 Jokerit- Dynamo Moskova/Viasat Jääkiekko??
16.20-18.45 Bundesliiga/ Viasat Urheilu
16.45-20.30 Ilves-HPK/Telia
16.50-19.00 Valioliiga: Southampton-Tottenham/ Viasat Jalkapallo
17.25-18.45 Ampumahiihdon MM/ TV2
19.20-21.30 Bundesliiga: Mainz-Munchenladbach/Viasat Urheilu
19.20-21.30 Valioliiga: Manchester City-Watford/ Viasat Jalkapallo
21.30-01.00 NHL: Colorado-Buffalo/ Viasat Jääkiekko
23.05-02.05 NHL: San Jose- St.Louis/Viasat Urheilu

Sunnuntai-aamu: 

02.05-05.05 NHL: Columbus-Pittsburgh/ Viasat Jääkiekko
03.05-06.30 NHL: Nashville-Carolina/Viasat Urheilu
05.05-08.00 NHL: Vancouver-Vegas/Viasat Jääkiekko

Eli kyllähän siinä urheilua taas aika paljon tulee yhden päivän aikana! Koko päivän miltei tulee ja sehän tällaista innokasta penkkiurheilijaa hymyilyttää.

Näistä edellä listatuista urheilulähetyksistä odottelen suurella mielenkiinnolla varsinkin lauantain aamuyönä kello 2.35 alkavaa NHL-peliä Carolina-Winnipeg. Siinä on suomalaispelaajien kohtaaminen. Carolinaa suomalaisistahan edustavat muun muassa Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ja Winnipegin suomalaisnimi on muun muassa Patrik Laine.

Suurta mielenkiintoa herättää myös toivottavasti vielä lauantaina pelattava KHL:n pudotuspeliottelu Jokereiden ja Dynamo Moskovan välillä. Tuossa pelissä toivottavasti vihon viimeistään ratkaistaan jatkoon menijä tuosta otteluparista. Pelataanko tätä peliä kuitenkaan lauantaina ratkeaa torstaina kun silloin Dynamo kohtaa kotihallissaan Jokerit. Jokerit on pakkovoiton edessä pelissä, sillä sarja on Dynamolle jälleen katkolla. Jos Jokerit voittaa niin lauantainakin näiden kahden joukkueen välillä nähdään vielä yksi pudotuspelikamppailu.

Sitten muita suurempaa mielenkiintoa herättää myös noista urheilulähetyksistä HPK:n peli Ilvestä vastaan. HPK:n pelit tietenkin aina herättää mielenkiintoa mutta nyt varsinkin kun HPK kamppailee pääsystä runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon ja jokainen viimeinen jäljellä oleva runkosarjapeli taitaa olla hämeenlinnalaisjoukkueelle hyvin tärkeä.

Lauantaina pelattavista Valioliigaotteluista kiinnostaa nähdä etenkin kärkijoukkueiden Manchester Cityn ja Tottenhamin pelit. Ja sitten tietenkin kiinnostaa lauantai-illalla nähtävä Coloradon NHL-peli ja sunnuntai aamuyönä pelattava Carolinan NHL-peli. Onnistuuko suomalaiskaksikko Aho-Teräväinen viimeistelemään maaleja Nashvillen suomalaisvahtien selän taakse?   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!