keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Nyt on aika näyttää mitä jääkiekko ja HPK merkitsevät

Jääkiekko ja HPK ovat olleet minulle aikojen saatossa asioita jotka ovat jaksaneet kantaa läpi vaikeidenkin aikojen. Kun minulla on ollut vaikeaa niin on voinut kohdistaa ajatuksensa pois surullisista asioista ajattelemalla lätkää ja Kerhoakin.

Tietenkin tällaisia asioita on ollut muitakin, kuten siskon likan iloisuus. Siellä missä on tarvittu on aina ollut kuitenkin myös jääkiekko ja HPK. Tänään koen kuitenkin tilanteen olevan päinvastainen. Tänään HPK tarvitsee niin minua kuin muitakin kannattajiaan. 

Myönnän oman kannustukseni hallilla viime kausina hiukan väljähtäneen mutta tänään lupaan näyttää mitä HPK minulle merkitsee ja kannustusta lähtee ihan eri tavalla. Nyt on kevät, oranssikevät ja HPK tarvitsee kannattajiensa tuen. Uskon ja toivon, että en ole ainoa kannattaja jolla on samansuuntaisia ajatuksia ennen illan tärkeää matsia. 

Tänään kannustetaan HPK voitoon! Mutta jos näin ei nyt jostain käsittämättömästä syystä käy niin tappion hetkellä muistan äidin viisaat sanat, poika- se on vain jääkiekkoa!



Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, silmälasit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!