maanantai 15. huhtikuuta 2019

Koristelua pääsiäiseksi

Tänään kävin ostamassa pääsiäiskoristeita Lidlistä ja Tokmannilta. Minulla ei ennestään ollut yhtä ainutta koristetta pääsiäiseksi joten jouduin kaikki hommaamaan nollatilanteesta. Sain ihan kivat koristeet lopulta hommattua ja rahaa koristeisiin paloi noin 30 euroa. Joidenkin mielestä voi olla että rahat kuluivat nyt humpuukiin mutta minun mielestäni nämä koristeet tuovat mukavasti lisäväriä asuntoon. 

Minun ei aluksi pitänyt hommata yhtään mitään pääsiäiseksi ja juhlistaa pääsiäistä millään tavalla mutta sitten minun alkoi kuitenkin tekemään mieleni juhlistaa kyseistä juhlaa edes vähän. Pääsiäiskoristeet ovat kuitenkin kivan värikkäitä ja kauniita sekä tuovat tosiaan kivasti väriä asuntoon. Aivan samalla tavalla kuin joulukoristeetkin joulun aikaan. 

Muuten en pääsiäisestä ole vielä varma miten juhlistan sitä. Ruokapuolesta en vielä tiedä. Ainakin pitkäperjantaina ja silloin pääsiäissunnuntaina syön Länsituulen ruokalassa jossa on silloin tarjolla ihan hyvät sapuskat. Perjantaina siellä on tarjolla uunilohta noin 5,50 euron hintaan ja sunnuntaina sitten karitsanpaistia ja hinta on sama ruoalla pyhänä kuin arkenakin. 

Lauantaina täällä Länsituulessa grillataan joten silloin täytän vatsani pääosin grilliruoilla kuten grillatulla makkaralla ja maanantaina sitten syön jotain aivan muuta. Mutta tosiaan vielä en täysin varma ole pääsiäisen ruokapuolesta ja siitäkään aionko leipoa pääsiäiseksi jotain, kuten vaikkapa rahkapiirakan. 

Niihin koristeisiin tosiaan rahaa upposi tänään 30 euroa. Ei nyt niin vallan mahdottomasti ja koristeita on nyt niin paljon että riittää kyllä yhteen pieneen asuntooni. Ei se liikakaan usein koristeissa hyvältä näytä vaan maltilla koristeltu on parasta. Kuten vaikkapa ne amerikkalaisten talot jouluisin joissa ulkopihoilla on ihan tolkuttomasti jouluvaloja, rumaltahan se alkaa jo näyttää.

Minun piti hakea luonnostakin risuja kuten koivun oksia ja pajun kissoja koristeeksi asuntooni ja ostaa parit tulppaanikimppua mutta enpä enää tiedä niistä. Nyt asunnossani on kuitenkin jo ihan riittävästi koristeita. Se mitä koristeita asunnossani on nyt niin selviää varmasti parhaiten näistä seuraavista kuvista. Jotain lyhyttä selostusta voin kuitenkin kirjoittaa koristeista joita asunnostani nyt löytyy.

Asuntoni ruokapöydälle ostin kolme paketillista kauniita pääsiäisteemaisia servettejä ja laitoin ne pöydälle tuolla lailla riviin. 








Lipaston päälle puolestaan ostin Lidlistä pieniä suklaamunia ja pari suklaapupua sekä Tokmannilta pieniä pääsiäistipuja tepastelemaan.



Olohuoneen sohvapöydälle puolestaan löysin Lidlistä suht edullisesti tuollaisen hienon pääsiäisteemaisen koristekorin. Sinne sisälle sitten ostin värjättyjä koristemunia. 



Valkoisen pakastimen päälle ostin sen sijaan Tokmannilta tuollaisen söpön koristepupun. Se on melko isokokoinen mutta sen sai suht edullisesti kun siellä Tokmannilla oli ainakin tänään kaikki pääsiäiskoristeet puoleen hintaan. Siihen sitten ostin lisäksi tuollaiset kaksi isompaa koristemunaa ja pakastimen päällä tepastelee myös noita tipuja.




Olohuoneen sohvapöydälle löysin myös Tokmannilta kaksi tuollaista vaalean vihreää pöytäliinaa. Ne ovat kauniita. 


Tällaiseksi minä koristelin asuntoni pääsiäiseksi. Ei ollut varaa tällä kertaa kovin paljoa panostaa pääsiäiskoristeisiin mutta sainpahan lopulta ihan kivan näköiseksi asuntoni ja pienemmälläkin rahalla sain söpöt koristeet ostettua ja ihan riittävästi koristeita ostettua.

Saa nähdä tosiaan sitten miten muuten vietän pääsiäistä. Ainakin suklaamunia pitää pääsiäiseksi ostaa, etenkin Kindereitä. Mämmistä en tykkää, joten se ei kuulu pääsiäisenä ostoslistalleni.

Hyvää pääsiäisviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!