torstai 18. huhtikuuta 2019

Torstain lista



Olen huomannut tällaisen listan parissakin blogissa viime päivinä ja ajattelin tehdä itsekin tällaisen listan tänään. Tässä listassa vastaillaan muutamaan kysymykseen jotka koskevat tätä päivää, tätä viikkoa ja ensi viikkoa.

                        Päivän suunnitelmat?

Tänään olen päättänyt tehdä joka viikottaisen siivouksen asuntooni niin ei tarvitse pääsiäisen pyhinä sitä tehdä. Imuroin lattiat, pyyhin ne ja pesen vessan sekä mahdollisesti järjestelen pöydät siisteiksi. Sen kummoisempaa siivousta en tee asuntooni, mutta kun kerran viikossa pesee lattiat niin pysyy asunto perussiistinä.

Tänään ajattelin myös harrastaa hiukan liikuntaa ja katsella jääkiekkoa. Sieltä tulee illalla Suomen ja Norjan miesten lätkäpeli ja 18-vuotiaiden MM-kisat alkavat ottelulla Kanada-Suomi. 

                      Mitä odotat tältä viikolta?

Tällä viikolla on pääsiäinen joten odotan sitä. Kovin kummoisesti en tänä vuonna pääsiäistä vietä mutta jotain pientä. Maanantaina hommasin kolmella kympillä koristeet pääsiäiseksi. Ruokapuolesta sen verran että perjantaina ja sunnuntaina syön Länsituulen ruokalassa pääsiäislounaat, pitkäperjantaina siellä oli muistaakseni uunilohta ja sunnuntaina sitten karitsanpaistia. Lauantaina taas avataan grillikausi täällä Länsituulessa. Grillataan makkaraa ja valmistan grillaushetkeen itselleni syötäväksi perunasalaattia. Siinähän sitä, pääsiäistä ja pääsiäismunia täytyy olla runsaasti!

Sitten odotan tietenkin tältä viikolta lauantaina alkavaa finaalisarjaa Kärpät-HPK. On hienoa että HPK pelaa SM-liigan finaaleissa yhdeksän vuoden tauon jälkeen, se on sen verran harvinaisempaa herkkua että täytyy ottaa siitä kaikki ilo irti ja elää täysillä mukana finaalihuumassa. Heti aamusta hain myös koristeet finaalikatsomoon tänne Länsituuleen, saa vähän speciaalia myös finaalikatsomoon.

                  Mitä olet kuunnellut viimeisimpänä?

Vesterinen yhtyeineen- Onnellinen mies
JVG- Ihan finaalis

Nämä musakappaleet sopivat hyvin tämän hetkiseen fiilikseen!

               Mitä sulla on päällä?

No jalassa on nämä äskettäin tilaamani musta-oranssiset verkkarit. Näistä on tullut mieluisat minulle ja olen käyttänyt näitä paljon viime aikoina. Sen lisäksi että nämä verkkarit ovat hienon väriset niin nämä ovat myös hyvästä, mieluisasta kankaasta tehty. Oikein miellyttävää käyttää näitä. Sitten on päällä tällainen beige, tai oranssinen pusero.

               Millaisella tuulella olet tänään?

No olen melko iloisella fiiliksellä. HPK:n finaaleihin pääseminen ja tämä suht lämmin kevät tekevät yhä mielen sangen iloiseksi. Olen myös odottavaisella fiiliksellä, odotan lauantaina alkavia finaaleja ja pääsiäistä. Sekä hieman myös koen ahdistusta. Ahdistavat nämä työttömyyskuviot. 

Kuntoutustuen saaminen loppuu huhtikuun lopussa ja sitten pitäisi olla taas papereita täyttelemässä että saa työttömyyskorvausta toukokuusta lähtien. Inhoan kaikkien lomakkeiden täyttöä ja siksi nämä uudet kuviot jopa ahdistavat. Siis uusilla kuvioilla tarkoitan tätä kun kuntoutustuki päättyy ja ilmoittaudun taas työttömäksi työnhakijaksi ja haen työttömyyskorvausta.

               Mitä odotat seuraavalta viikolta?

No seuraavalla viikolla täällä Hämeenlinnassakin sitten pelataan kaksi finaaliottelua ja odotan niitä. Pääsee taas pitkästä aikaa finaalipeleissä kannustamaan ja katsomaan kuinka hieno se tunnelma siellä finaaliottelussa onkaan. Toivon että finaalihuuma näkyy Hämeenlinnassa niin hallilla kuin hallin ulkopuolellakin. 

Sitten odotan että ensi viikollakin on lämpimiä ilmoja! Saa nauttia hienoista kevätkeleistä, sitä odotan. 

                  Iloista torstaita ja hyvää pääsiäistä kaikille blogini lukijoille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!