lauantai 18. toukokuuta 2019

Miksi tämä on blogini ylivoimaisesti klikatuin juttu?

Blogini täyttää kahdeksan vuotta tasan viikon päästä eli 25.5.2019. Ensimmäisen kirjoituksen kun blogiini kirjoitin 25.5.2011. Blogini kahdeksan vuotisen taipaleen kunniaksi tulen seuraavissa kirjoituksissani käymään läpi blogini ainakin klikatuimpia juttuja vuosien varrelta.

Ensimmäisenä tarkasteluun pääsee blogini ylivoimaisesti klikatuin juttu. Tämän jutun nimi on vain pelkistetysti "Vastaukset työhaastatteluun" Nämä vastaukseni työhaastatteluun olen julkaissut blogissa 14.8.2011 eli aika lailla blogini alkutaipaleella. Tällä Vastaukset työhaastatteluun-blogitekstillä on tähän mennessä klikkauksia peräti 6611 kappaletta, mikä on ihan käsittämättömän iso lukema. Seuraavaksi klikatuimmalla jutullani on klikkauksia kuitenkin vain alle tuhat.

Olen vuosien varrella monesti miettinyt minkä takia nämä Vastaukset työhaastatteluun on ollut niin klikattu juttu. Periaatteessahan on siinä ja siinä pitäisikö tällaisia vastauksia työhaastatteluun edes julkaista täällä blogissa vai pitää vain omana asiana. No teksti on julkaistu blogin alkuaikoina niin silloin välttämättä blogin idea ei ole ollut minulle täysin selvä vielä.

Mutta miksi tämä Vastaukset työhaastatteluun- blogikirjoitus on ollut sitten ainakin klikkausmäärän perusteella niin suosittu? No uskon, että paljon voi johtua siitäkin että jutun aihe on aina monille ihmisille varsin ajankohtainen. Ja lupaahan teksti ainakin otsikon perusteella paljon, täältä niitä vastauksia työhaastatteluun saa! Ainakin esimerkkivastauksia. Moni ihminen googlettaa vastauksia työhaastatteluun ja voihan se olla että tuo tekstini on tullut monelle vastaan. Mene ja tiedä.

Vastaukset työhaastatteluun-blogiteksti ei nyt varmasti ole niin viihdyttävä mutta kiinnostava se silti luultavammin on. Minkälaisia vastauksia tässä blogitekstissä on annettu työhaastattelua varten? Minkälainen tämä vastaaja on ainakin omasta mielestään työntekijänä? Nehän ovat lukuisten ihmisten niin kuin minunkin mielestäni aina kiinnostavia asioita.

Ja sitten kun tarkastelee lähemmin tuota varsinaista tekstiä! Siinä vain annetaan omat vastaukset työhaastatteluun niin kuin tietenkin otsikossakin luvataan. Mitään ylimääräistä tekstiä kirjoituksessa ei ole, vain noita vastauksia työhaastatteluun. Kiinnostava varmasti omalta kannaltaan, mutta niin kuin jo todettua aika totinen teksti, ei niinkään luettavuuden kannalta kovin mielekäs teksti.

person sitting in a chair in front of a man

Mutta ajankohtainenhan tuo teksti on jälleen kerran minullekin, joka haen tällä hetkellä taas töitä. Täytyy käydä läpi jälleen kerran minkälaiset vastaukset tuolloin annoin työhaastatteluun ja hyödyntää niitä ehkä tulevissakin työhaastatteluissa. Hyvät työhaastatteluvastaukset tuossa on annettu, ja olen saanut myös kehuja tästä tekstistä vuosien varrella. Olen saanut kuulla, että on hyvät työhaastatteluvastaukset ja senkin vuoksi tekstiä on luettu.

Tässä linkki tuohon kirjoitukseen: Vastaukset työhaastatteluun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!