torstai 29. elokuuta 2019

Juuri nyt!

Olen jossain blogeissa nähnyt tällaisia Juuri nyt-postauksia. Jutut eivät ole olleet kovin tuoreita, mutta kuitenkin. Ajattelin itsekin tehdä tänään tällaisen Juuri nyt-postauksen. Saatte tietoonne mitä teen ja ajattelen juuri nyt ja tulee toivottavasti positiivisempaa stooria vaihteeksi. Viime aikoina blogini on kai ollut poikkeuksellisenkin melankolinen.

Think Positive text illustration

Juuri nyt...

olen innoissani: Illalla suunnitellaan tänne Länsituuleen kesäkauden päättäjäisiä ja minä olen tästä innoissani. Olen usein mielelläni ollut mukana järjestämässä toimintaa tänne Länsituuleen ja niin olen tälläkin kertaa.

Innoissani olen myös tänään pelattavasta HPK:n ensimmäisestä CHL-ottelusta. Minä en valitettavasti kuvaa tuosta pelistä näe, mutta onpahan pelin kulkua mielenkiintoista seurata ainakin tulospalvelun ja Jatkoajan keskustelupalstan avulla. Innoissani olen hiljalleen myös lauantaina alkavista koripallon MM-kisoista.

haluan: kehittyä sosiaalisen median käyttäjänä. Minulla on pitkin vuotta ollut huoli muun muassa siitä miten käytän ja päivitän Facebookia. Mutta minua lohduttaa tieto siitä että aina voi oppia ja kehittyä lisää. Ainakin voisi lisätä ajattelutyötä päivitysten taustalla.

Juuri nyt haluan myös oppia kuuntelemaan enemmän musiikkia. Maailma on täynnä musiikkia, hyvääkin musiikkia ja minä haluaisin löytää "tieni" hyvän musiikin pariin. Kuuntelen aina niitä samoja kappaleita kyllästymiseen saakka.

luen: Olen alkanut enemmän ja enemmän lukemaan eri blogeja Blogit.fi-sivuston kautta. Kuinka paljon sitä löytyykin kiinnostavia blogitekstejä.

kuuntelen: Olen viime päivinä kuunnellut paljon Apulannan Lokin päällä lokki ja Kilven Nerokasta ikävää kappaleita. Ne ovat erittäin hyviä kappaleita. Olen myös tykästynyt kuuntelemaan esimerkiksi Slipknotin ja Mötley Cruen kappaleita.

Minulla on muutenkin menossa selvä nousukausi musiikin kuuntelussa. Tykkään kuunnella tällä hetkellä paljon musaa ja yritän koko ajan löytää itselleni uutta hyvää musaa kuunneltavaksi.

toddler looking at believe in yourself graffiti

toivon: oppivani lukemaan paremmin. Minulla on ollut sitä ongelmaa että en jaksa keskittyä varsinkaan pitkiin teksteihin, vaikka ne olisi mielenkiintoisia. Kunpa oppisin keskittymään paremmin lukemiseen!

Toivon myös sitä että keksisin uusia postausideoita blogiin. Minulla on tällä hetkellä paljon intoa ja halukkuutta päivittää myös blogiani mutta minulla on samaa ongelmaa kuin varmaan monellakin bloggaajalla ainakin joskus. Postausideat ovat vähissä. Toivottavasti niitä ideoita nyt sitten kuitenkin löytyisi, minulla on tällä hetkellä tavoitteenani blogata ainakin kerran päivässä.

katson: Sarjoja mitä tällä hetkellä katson on Emmerdale ja Salatut elämät. Katselen tällä hetkellä todella vähän televisiota ja nuokin sarjat katselen MTV-palvelusta. Niitä urheilun maksukanaviakaan minulla ei enää ole joten kulutankin aikaa nykyään paljon muulla tavoin kuin televisiota tai siihen rinnastettavia palvelimia katsomalla.

suunnittelen: No ainakin suunnitellaan illalla niitä kesäkauden päättäjäisiä tänne Länsituuleen!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!