sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Päättyvän viikon topit

Minulla on ollut niin magee viikko, että floppeja tuskin tällä viikolla edes on. Viikkoni on sisältänyt lähinnä vain TOP-asioita ja koitan niitä nyt käydä läpi. Toisaalta samoja asioita kerroin jo eilisessä postauksessani, mutta kertaus on opintojen äiti ja ehkä saan jotain uutta nyt sitten kuitenkin kerrottua tässä postauksessa?

Viime sunnuntaina olin täysin päinvastaisessa tilanteessa kuin nyt. Tämä näkyi myös blogissani jonne kirjoitin siitä kuinka elämäni on sisällötöntä. Se alkoi minua jo tympiäkin ja pidemmän päälle ainakin minulla laskee mielialaa paljonkin jos elämässä ei ole mitään sisältöä. Tai tietenkin elämässä on aina väkisinkin jotain sisältöä, mutta jotain erilaista, säpinää ja jotain joka oikeasti kiinnostaa ja saa mielen iloiseksi.



No en jäänyt ongelmani kanssa makaamaan vain laakerille vaan koitin myös oikeasti tehdä jotain asioille. Suosin mielummin sitä vaihtoehtoa jossa ongelmat yritetään mahdollisuuksien mukaan korjata sen sijaan että niistä valitettaisiin ylenpalttisesti. Yksi tämän viikon top-asioista onkin ehdottomasti se että onnistuin näinkin lyhyessä ajassa ainakin hetkellisesti jo korjaamaan asioita ja elin viikon jossa toimintaa kerrankin riitti.

Tiistaina ravintolakierros ja alkoholittomien drinkkien ja oluiden testailu, torstaina Länsituulen kausikortilla ilmaiseksi HPK:n CHL-peliin ja samaan syssyyn Kerhon kausikorttien omistajille järjestämään tilaisuuteen, perjantaina Neljän ruusun keikalle ja lauantaina oli täällä Länsituulessa ne kesä- ja grillikauden päättäjäiset. Torstai ja sunnuntai ovat tällä viikolla tarjonneet myös muutenkin poikkeuksellisen paljon urheilulähetyksiä, jotka on nähnyt tosiaan suorana lähetyksenä.

No tietenkin nuo viikon ohjelmanumerot olivat kaikki ihan TOP-kamaa. HPK:n CHL-pelitapahtumakin vaikka Kerho lopulta pelin jatkoajalla hävisikin. Etenkin viikonloppuni on ollut kerrassaan loistava. Perjantaina olin siellä Neljän ruusun keikalla ja täytyy yllätyksenikin todeta että keikka oli suorastaan mahtava. Siellä oli kuunneltavissa hyvää jytää. Lauantaina sitten oli täällä Länsituulessa kesä- ja grillikauden päättäjäiset, se oli kiva ja onnistunut tapahtuma.






Viikon TOP-asioihin kuuluu myös noiden alkoholittomien oluiden ja drinkkien maistelu. Ne osoittautuivat hyvän makuisikin juomiksi ja korvaavat muuten ihan alkoholillisen vaihtoehdon paitsi päähän nämä juomat eivät tietenkään nouse. Eikä näitä juomia kannata kai jatkuvasti juoda koska voi johtaa sitten äkkiä sen alkoholinkin mielitekoon mutta aina välillä näitä voi juoda alkoholijuomien korvikkeena.

Tämän viikon TOP-asioihin kuuluu myös se että eri lehtien Liigan kausiennakot julkaistiin tällä viikolla. Vielä en ole kyllä ehtinyt lukemaan niitä mutta odotan sitä hetkeä kun pääsen kunnolla perehtymään lehtiin, eiköhän sekin hetki vielä tule? Pakko nuo kausiennakot on vain silti käsiin haalia joka kausi, se on perinne ja siitä se kausi sitten vähitellen alkaa.

Tällä viikolla sain myös melkein huomaamatta riittävän määrän liikuntaa kasaan ja vähän ylikin. Tein tällä viikolla jopa kuusi vähintään puolen tunnin liikuntakertaa ja se on myös viikon TOP-listalle kuuluva asia. Ja olen myös muuttoa saanut vietyä hyvin eteenpäin, maanantaina haettiin muuttolaatikoita Klubitalolta ja niihin olen nyt pakannut jo ison osan tavaroitani ja kamppeitani asunnostani. Lähinnä enää vain keittiötavarat pakkaamatta.





Juu, mutta tämä viikko oli kyllä mahtava ja ensi viikosta voi tulla yhtä hieno. Silloinkin pitäisi taas ohjelmaa olla tarjolla. Vietetään Säätiöpäivää Ahveniston kauniissa maisemissa, tehdään opastettu tutustumiskierros Hämeen linnaan ja tämän lystin Länsituuli tai Hämeenlinnan erityisasuntosäätiö tarjoaa sekä sitten ensi viikolla on syntymäpäivänikin.

Jos sattuu olemaan fyrkkaa tarpeeksi niin varmaan silloin synttäreideni aattona eli ensi viikon perjantaina tein jotain speciaalimpaa. Mutta se riippuu rahatilanteestani hyvin paljon. Toiveissa ja haaveissa on viettää kiva päivä Hämeenlinnassa.

Ja kyllä tässä nyt koko ajan yritän tehdä töitä sen eteen että saisin lisää sisältöä elämääni. Yritän löytää itselleni uusia harrastuksia, käydä noilla keikoilla kun ei niihin kuitenkaan ihan älyttömyyksiä lippukaan maksa ja kohtahan sitä alkaa taas toden teolla lätkäpelitkin ja niissä käyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!