lauantai 2. marraskuuta 2019

Joulu jo mielessä

Minä tykkään koristeista. Parhaimpia ovat joulukoristeet. Koristeet lisäävät asunnossa tunnelmallisuutta, viihtyisyyttä ja kodikkuutta. Sekä ovathan koristeet varsin usein hienojakin ja sitä myöden ne lisäävät myös asunnon sanoisinko öö... tyylikkyyttä. Minä en voinutkaan enää jäädä vain odottelemaan vaan halusin nähdä jo nyt minkälaiseksi saan koristeltua tämän uuden vuokra-asuntoni. 




Olen varmaan vuosi vuodelta yhä aiemmin ja aiemmin liikkeellä. Blogini mukaan viime vuonna koristelin asuntoni joulukoristein marraskuun 12.päivä. Tänä vuonna koristelin asuntoni jo eilen eli marraskuun ensimmäisenä päivänä. Oli vain fiilis että haluan jo nyt koristella asuntoni ja näkisinhän samalla minkälaiseksi saan asuntoni koristeltua ja pitäisikö mahdollisesti ostaa lisää koristeita. 


No ajattelin ottaa perinteeksi ostaa joka vuosi jouluksi lisää koristeita pienemmällä rahalla, noin 20-30 eurolla. Viime vuonna ostin uusia koristeita ja niin tein myös tänä jouluna. Kävin tänään shoppailemassa täällä Hämeenlinnassa Jyskissä ja Tokmannilla ja ostelin uusia koristeita. Mukaan tarttui muun muassa tuollainen suloinen pukkikoriste, joka on myös kivan kokoinen ja uusi kynttelikkö. Vanha kynttelikkö kun meni rikki viime jouluna.

Kun joka vuosi ostaa pienemmällä rahalla lisää koristeita niin ei yhtenä jouluna koristeisiin uppoava summa muodostu liian suureksi. Ja nyt muuten harmittaa, että osa koristeista ja muun muassa olohuoneen sohvapöydän jouluinen pöytäliina ovat muuton jäljiltä vielä jossain kadoksissa. Kadoksissa on myös isäni minulle tekemä hieno puinen kynttiläalusta. Toivottavasti nämäkin vielä jostain löytyvät!




Nykyinen asuntonihan ei ole kovin iso, neliöitä on jotain 28. Se on onni siinä mielessä että jo pienemmällä koristemäärällä saa asunnosta kivan näköisen. Normaalistihan en sisustamiseen panosta juurikaan, mutta näin juhlapyhien alla yritän parhaani mukaan koristella asuntoni. Niin kuin jo todettua, tykkään koristeista. Mielestäni koristeet vain lisäävät kodikkuutta ja tunnelmallisuutta sekä tuovat väriä asuntoon. Eivät ne ole missään nimessä turhaa krääsää. 

Minä olen joulu-ihminen. Rakastan suorastaan joulua. Ja tämä on saattanut tulla aiemminkin täällä blogissani esille. Se tuo kivasti pimeään marraskuuhunkin jo lisää valoa kun voi hiljalleen alkaa odottamaan joulua. Minä vain tykkään joulusta. Joulun tunnelmasta, ruoasta, herkuista ja monesta muustakin asiasta mikä jouluun liittyy. 

Ja ajattelin tässä lähiaikoina tehdä jouluaterian jo ennen varsinaista joulua. Pääsee jo ennen jouluakin herkuttelemaan niillä ihanilla jouluruoilla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!