sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Tällä viikolla olen!

Törmäsin tällaiseen viikkokatsauksen tapaiseen blogipostaukseen useammassakin blogissa ja päätin kokeilla itsekin tehdä tällaisen. Tässä blogipostauksessa kerrataan niitä asioita mitä on tällä viikolla tehnyt tai ajatellut ja jokainen lause alkaa sanoilla Tällä viikolla olen...

No kokeillaanpas mitä tästä tulee... Tällä viikolla olen

Katsellut tapojeni mukaan taas paljon urheilua. Tämä nyt ei varmaan ollut kyllä mikään yllätys ainakaan blogini aktiivisille lukijoille. Taas tälläkin viikolla on urheilua tullut seurattua paljon niin livenä paikan päällä kuin televisiostakin. Perjantaina olin katselemassa jääkiekkopelin HPK-Ässät Pohjantähti-areenassa täällä Hämeenlinnassa ja televisiosta olen katsellut tällä viikolla ainakin jääkiekkoa, hiihtoa, ampumahiihtoa, mäkihyppyä ja alppihiihtoakin. Sitä vain nauttii tuon urheilun katselemisesta!

Isäni luona olevaa joulukuusta oli vielä loppiaisena pakko päästä ihastelemaan. 


Tehnyt töissä vain neljäpäiväisen työviikon ja tehnyt lyhennettyjä työvuoroja. Loppiaisen vuoksi tämä työviikko oli normaalin viisipäiväisen viikon sijaan vain nelipäiväinen työviikko. Ja sen lisäksi työvuorot kestivät jokaisena päivänä vain viisi tuntia, normaalipituisen kuuden tunnin työvuoron sijaan. Kyllä nuo lyhennykset työviikon pituudessa ja työajassa näkyivät. Sitä jaksoi arkena paremmin vielä kotonakin työpäivän jälkeen ja varmasti työviikon lyhyys vaikutti myös siihen että jo perjantaina sitä jaksoi valvoa ilman päikkäreitäkin iltakahteentoista asti, normaalina viikkona olisiin varmasti simahtanut taas jo yhdeksän maissa!

Saanut selvyyden työkuvioihini. Tämä oli tärkeä tieto ja toi varmuutta taas elämään. Olen siis seuraavat kolme kuukauttakin työkokeilussa tuolla Ilveskodissa. Sen jälkeen olenkin ollut töissä yhteen kyytiin jo puoli vuotta, enpä muista milloin olisin viimeksi ollut noin pitkäkestoisesti töissä! Siitä on jo vuosia aikaa kuitenkin.

Käynyt loppiaisena isän luona ihastelemassa vielä joulukuusta ja muita joulukoristeita. Isäni luona oli taas vuoden 2019 jouluna niin tunnelmallista ja jouluista sekä pirtti oli tosi kauniisti koristeltu. Isän luona on myös komea joulukuusi. Vielä loppaiisena oli aivan pakko käydä isän luona Parolassa nauttimassa joulun tunnelmasta.

Duo Umpivintti soitti Irwinin musiikkia Kerho-ravintolassa perjantai-iltana. 


Viettänyt kestosuosikki-illan Pohjantähti-areenassa. Kestosuosikkejani ovat Irwinin musiikki ja HPK. Nämä kaksi asiaa olikin yhdistetty perjantain pelitapahtumassa. Peliä ennen ja jälkeen oli hallin Kerho-ravintolassa soittamassa Irwinin musaa duo Umpivintti. Tähän duoon kuului aivan Irwinin näköiseksi pukeutunut "Hamppari" ja Telialta tuttu selostaja Jani Alkio.

Duo soitti peliä ennen ja jälkeen Irwinin musiikkia jäähallissa, ja minäkin olin näillä etkoilla mukana. Pelin jälkeen menin sitten heti kotiini katselemaan muuta urheilua ja en jäänyt enää katselemaan ja kuuntelemaan tätä duoa. Vaikka he hyvin vetivätkin!

Tuskastellut raha-asioiden kanssa. Ikävää on että vaikka käyt töissä niin silti joudut tuskailemaan raha-asioidenkin kanssa. Työeläkevakuutusyhtiö Varma maksoi vain kahdelta ensimmäiseltä tammikuun viikolta minulle kuntoutusrahaa eli niiltä viimeisiltä viikoilta kun olin työkokeilussa Ilveskodissa heidän kauttaan. Sen jälkeen olenkin miettinyt mistä saisin lisää rahaa? No perjantaina sain lähetettyä Kelaan vihdoin toimeentulotukihakemukseni, myös liitteineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!