perjantai 29. maaliskuuta 2013

Jos saisin päättää, missä olisin tällä hetkellä?

Ihminen pystyy kirjoittamaan itsensä tekstissä minne huvittaa. Ja ihminen pystyy kuvittelemaan olevansa missä huvittaa. Missä se Viltsu sitten olisi tällä hetkellä, jos hän saisi sen itse valita?

Jos hän saisi siirtää itsensä paikkaan X tällä kellon lyömällä, mikä tuo paikka olisi?

Se olisi jokin paikka jossain järven rannalla. Olisi kenties hämärtyvä kesäilta, aurinko laskemassa ja järven vesi liplattelisi miedoissa aalloissa. Seisoisin jonkin koivun juurella ihastelemassa luontoa ja nauttimassa sen tarjoamasta rauhasta.

Siellä se Viltsu tällä hetkellä olisi, jos hän saisi itsensä siirrettyä sinne, mihin häntä huvittaisi siirtyä.

Olen ruvennut ikävöimään niitä vanhempieni ja välillä sisarustenkin kanssa viettämiäni kesäpäiviä SFC-alueilla Hietasaaressa ja Hietajärvellä. Ne ovat kaksi suosikkikaravaanialuetta ja paikkoja, joissa olen todella nauttinut olostani.

Ne ovat olleet suosikkialueitani sen vuoksi, että ne ovat kauniita alueita. Ne ovat luonnon keskellä, alueilla on ollut paljon puita ja molemmissa paikoissa on uskomattoman komeat hiekkarannat.

Valitettavasti puiden kohdalla on käytettävä sanamuotoa on ollut paljon puita. Sillä tuo puiden runsaus koitui Hietasaaren ikäväksi kohtaloksi pari vuotta sitten. Alue tuhoutui myrskyn seurauksena täysin.

Hietasaaren uudelleen rakentamisen jälkeen en ole alueella käynyt. Tässä linkit lempikaravaanialueitteni nettisivuille: Hietasaari ja Hietajärvi.

Olisi hienoa omistaa vielä jonain päivänä ajokortti. Saisin hommata auton ja ryhtyä myös karavaanariksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!