perjantai 29. maaliskuuta 2013

Viltsu sai töitä: "Mielestäni sitä kannatti juhlistaa"

Viltsulla oli kiirastorstaina vauhti päällä. Poika piti illalla hauskaa ja tyhjensi jopa yhdeksän 5,5% promillelukemalla varustettua lonkerotölkkiä. Viltsu, miksi ihmeessä?

- Sain eilen töitä 3,5 kuukaudeksi. Mielestäni sitä kannatti juhlistaa, Viltsu selvittää.

Kerrottakoon lukijoille tarkennukseksi, että Viltsu pääsee töihin Hämeenlinnan vankilan keittiölle. Pojan mukaan työn saanti kävi käytännössä tuosta vain.

- Jep, he ottivat minuun yhteyttä tiistaina. Kävin heillä haastattelussa keskiviikkona ja eilen sain tietää, että pääsen heille töihin, Viltsu riemuitsee.

Vankilasta otettiin Viltsuun yhteyttä, koska sällin tiedot olivat työvoimatoimiston listoilla. Työpaikan saamistaan Viltsu pitää hienona asiana.

- Totta kai se on loisto homma. Epävakaa elämäni taas varmentuu ainakin reilun 3 kuukauden ajaksi, heinäkuun loppuun asti. Ja saanhan siten myös selkeästi parempaa liksaa kuin mitä työttömyystukeni on, Viltsu kertoo.

Viltsulla oli kyllä suunnitelmissa ruveta freelancer-toimittajaksi jo tässä vaiheessa, mutta se suunnitelma lykkääntyi ainakin toistaiseksi.

- Näin kävi. Minun on vain opiskeltava lujasti koko ajan, niin elokuussa, kun työni loppuvat olen valmiimpi toimittajan hommia koittamaan kuin mitä nyt olen, Viltsu virkkoo.

Eli Viltsu, suunnittelet yhä toimittajan urasta?

- Ilman muuta. Se on tavoitteeni ja sen eteen teen lähes päivittäin paljon hommia.

Hieno juttu, niin pitääkin. Nimittäin paiskia töitä, jos jotain haluaa elämässään saavuttaa.

Ja vaikuttaa, että sinulla Viltsu tosiaan oli aihetta iloita torstaina. Menikö kaikki kalsarikänni-iltamassasi nappiin?

- Ei, ei mennyt. Lopetin juomiseni jo Salattujen elämien päätyttyä. Väsähdin.

- Ja sen lisäksi kirjoitin humaltuneena blogiini joitain viestejä. Toivottavasti en ihan hassuja kirjoitellut.

- No, onneksi kirjoitin sentään viestini blogiini enkä enää Facebookiin. Blogissani lukijamäärät olivat hyvin alhaiset ja nyt viestit on poistettu, Viltsu sanoo.

No, ei kai sitä niin vakavasti kannata ottaa. Se on vain elämää. Parasta ja tärkeintä lienee kuitenkin, että olet löytänyt itsellesi töitä Viltsu, onnea!

- Näinhän se lienee. Kiitos onnitteluista.

- Olen syttynyt taas elämään. Kevät on saapunut, aurinko paistaa täydeltä terältä ja lähitulevaisuuteni vaikuttaa yhtä valoisalta kuin se kevätaurinko, Viltsu runoilee lopuksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!