lauantai 30. maaliskuuta 2013

Laidasta laitaan

Nyt tulee teksti, jossa puran ajatuksiani laidasta laitaan. Kyllä, siitä lehmän lypsämisestä sinne avaruusmatkailuun. Nyt paukkuu tekstiä. Nyt näpyttelen ison kasan kirjaimia peräkkäin ja painelen välissä vain spacea. Nyt tulee!

Nyt, nyt, nyt! Fanfaarit vain soi.

Minusta on tullut aamuvirkku. Olen vasta 28-vuotias, mutta vaikuttaa kuin olisin jo kahdeksankymppisen tasolla henkisesti. Hiukseni harmaantuvat ja heräsin jo viideltä! Kyllä, viideltä heräsin.

Menin nukkumaankin tosin jo puoli yhdeksän aikoihin, mutta kuitenkin. Tuohon aikaan nukkumaan ja viideltä herätys. Vapaapäivänäni? Tarkoittaa sitä, että minusta on tullut vanha.

Onneksi tänään on kaupat auki, niin voin käydä ostamassa villalankaa, kutimet ja ruveta neulomaan. Sehän tästä vielä puuttuisi.

Tänään olisi Kerhon a-junioreillakin mahdollisesti mestaruuden seuralle ratkaiseva finaaliottelu, Rinkelinmäellä. En tiedä menenkö edes paikalle saati kirjoittamaan juttua.

Saunavuoroni nimittäin loppuu neljältä, just silloin, kun peli jo alkaisi. Ja tällä hetkellä olen jo hieman väsähtänyt lätkäjuttujen kirjoittamiseen. Olen kuitenkin rampannut joka miesten arkikotipelissä tällä kaudella kirjoittamassa juttuja kahteenkin eri mediaan.

Saattaa ollakin, että en mene Rinkelinmäelle tänään lainkaan.

Ja mistäs sitten vielä naputtelisi?

Minua on ruvennut nyppimään se, että olen huomannut ihmisten käyttäytymisessä rappeutumista. Kaikki ihmiset eivät osaa käyttyä fiksusti ja se ottaa välillä kupoliini.

Minulle kuitenkin fiksut käytöstavat ja lähes kaikkien ihmisten huomioiminen ovat tärkeitä arvoja elämässäni, jolloin on vaikeaa ymmärtää toisin ajattelijoita.

Käytin sanaa lähes kaikkien siksi, että on ihmistyyppejä, jotka eivät ole ansainneet edes sitä huomioimista.

Seuraavaksi voidaan jouhevasti edetä tv-ohjelmien tason surkeuteen. Tv-ohjelmatarjonta on nimittäin mennyt nykyaikana liki sonnaksi. Vähissä ovat laadukkaat draama- ja komediasarjat, joita katselisin mielelläni.

No, onneksi edes Englannissa osataan tehdä laatusarjaa ja sitä katselenkin joka arkipäivä. Eli Emmerdalea.

Tänään ajattelin muuten tehdä ihan jotain muuta loppupäivän aikana kuin kirjoittaa. Ainakin pelata pleikkaa. Ja syödä hyvin. Tein eilen hemmetin maukasta lihakastiketta, jota jäi vielä tänäänkin syötäväkseni. Nam!

Tässä tämä blogiviestini. Kiitos, jos jaksoit lukea.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!