sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viltsu pisti pystyyn uuden blogin- "Uskon vievän eteenpäin"

Harrastetoimittaja Viltsu täräytti sunnuntaina aamupäivällä tiskiin kovan yllätyksen. Poika erotti Viltsun nurkkaus-blogistaan kirjoittamista ja journalismia käsittelevät viestit ja siirsi ne toiseen blogiin. Tämän blogin nimeksi Viltsu pamautti "Viltsun boxin".

Viltsu, miksi moinen ratkaisu?

Ratkaisuni oli pitkän ajatteluprosessin tulos. Tuohon ensimmäiseen blogiini rupesi kertymään niin paljon viestejä sekä tästä toimittajan harrastuksestani että myös muista aiheista. Näin järkevimmäksi erottaa nämä viestit toisistaan.

Tämän toisen blogisi nimeksi pistit "Viltsun boxin". Mistä tarkalleen aiot sinne raapustaa?

Raapustan sinne kaikesta, joka liittyy tavoitteeseeni opiskella toimittajaksi. Matkasta päämäärääni, journalismista, viestinnästä, kirjoittamisesta ja haastattelemisesta.

Nyt olen ymmälläni. Miksi niin teit? Uskotko siitä olevan sinulle hyötyä?

Minulla on vankka luottamus siihen, että se kehittää minua eteenpäin, kun alan pitämään näistä edellä luettelemistani asioista omaa blogiaan.

Jo ensiksi sen vuoksi, että saan kirjoittaa. Minun on kirjoitettava paljon kehittyäkseni taitavaksi kirjoittajaksi ja toisaalta myös, kun kirjoitan noista asioista, niin samalla opin niistä lisää.

Kirjoittaessani kuitenkin ajattelen niitä asioita ja sisäistän niitä. Sekä myös kertaan opiskelemiani juttuja.

Vaikuttaa fiksulta ratkaisulta. Voin toivottaa sinulle vain onnea ja tsemppiä blogisi ylläpitämiseen. Kerrotko vielä minulle kuinka vakaasti uskot siihen, että saat jonain päivänä toimittajan hommia? 

Sen oikeastaan näyttää aika. Kaikkeen on varauduttava, sekä siihen että tavoitteeni toteutuu että myös siihen, että se ei toteudu. En voi kuin paiskia lujasti hommia ja toivoa, että se jonain päivänä toteutuisi.

Ja sitä paitsi, saanhan jo nyt harrastaa ja kirjoittaa. Se on jo iso juttu. Tarvitseeko edes mitään suurta tapahtua?

Viltsun boxiin pääset tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!