sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Miksi politiikkaa?

Haluan nähdä tämän suunnitelmani ennen kaikkea osoituksena avaramielisyydestä. Siitä, ettei roikuta liian kiinni ja ahdasmielisesti tietyissä piireissä vaan tarkastellaan maailmaa ja ainakin Suomea puolueettomasti ja avaramielisesti.

Tiedostan, että tavoitteeni saada jonain päivänä toimittajan hommia on jo iso juttu, mutta Suomen kovimmat paikat ovat silti ainakin minun papereissani tarjolla jossain muualla kuin yksittäisellä alalla. Kuten EU:n parlamentissa ja eduskunnassa.

Tämän vuoksi olen päättänyt ruveta rakentelemaan myös poliittista polkua. Hakeutua ensin täällä Hämeenlinnassa jonkin arvomaailmalleni sopivan puolueen listoille ja katsoa, kuinka asiat lähtevät kehittymään. Jossain vaiheessa aion alkaa myös opiskelemaan jotain valtio-oppia tai yhteiskuntatieteitä.

Tiedostan, kyllä varsin hyvin, että reittiä ainakaan Suomen poliittisen pelikentän huipulle ei hetkessä ja helposti rakenneta, jos ollenkaan, mutta koska koen, että jonkinlainen mahdollisuus siihen voisi olla, niin hulluinta olisi kai jättää kokonaan yrittämättä.

Ja tätä politiikkaa voisi alkuun duunata ihan vain harrastusmielessä. Ja panostaa sen sijaan ennen kaikkea viestinnän opintoihini ja työpaikkojen etsimiseen.

Mutta koska en näe ainakaan vielä miksei tällaista voisi alkaa puuhastelemaankin, niin täältä kai tullaan myös politiikka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!